Vendor Training

What When Slides

Sessions

Fifth KAUST-NVIDIA Workshop on Accelerating Scientific Applications Using GPUs

February 20, 2018  

Agenda will be posted soon  

Second ANSYS-KAUST Workshop

February 8, 2018  

Coming soon

First ANSYS-KAUST Workshop

April 16, 2017

Slides

Workshop on Parallel Code Optimization

March 16, 2017  

Slides

Fourth KAUST-NVIDIA Workshop on Accelerating Scientific Applications Using GPUs

February 5, 2017  

Detailed agenda of the event: agenda_GPU_KSL17.pdf

GPU Hackathon 2017
 

Third KAUST-NVIDIA Workshop on Accelerating Scientific Applications Using GPUs

February 23, 2016  

Detailed agenda of the event: detailed-agenda.pdf

KSL Workshop Towards High Efficiency Computing with Allinea

October 4, 2015

Agenda:

9:00 Welcome and Introduction to the Workshop - 15 min
9:15 Introduction to Allinea Tools and Latest Changes – 30 min
9:45 Profile and Optimize with Allinea Forge – 45 min

10:30 Coffee Break - 30 min

11:00 Debug with Allinea Forge – 1 h

12:00 Lunch and Prayer Break - 1.5 h

1:30 Application Efficiency with Allinea Performance Reports – 45 min
2:45 Hands-on Session on Your Application - 1 h
3:45 Q & A - 15 min

* Source of the Presentation

* Source of the Excersise

1st Shaheen II Cray XC40 Workshop

June 7-11,
2015

Agenda:
1.01 - XC40 Architecture Overview
1.02 - Programming Environment.pdf
1.03 - Compiling and Running (1).pdf
1.04 - Compiling and Running (2).pdf
1.05 - 1st Exercise: porting application
1.06 - Debugging Tools
2.01 - 2nd Exercise : CrayPat, Reveal
2.02 - IntraNode Optimizaation
3.01 - 3rd Exercise : Debugging Walk-Through
3.02 - More about Craypat
3.04 - Load Imbalance
3.05 - Cray MPI
4.01 - Optimizing IO
4.02 - MPI-IO
4.03 - NetCDF
4.04 - HDF5
4.05 - ADIOS

 

Tags: